IENS Topper 2016


IENS Topper 2016

Meest geliefde restaurants van Rotterdam

De top 1.000 meest geliefde restaurants van Nederland in 2016, gekozen door hun eigen gasten.

iYumi is opgenomen in de top 1000 als iens topper en verkozen als nr.1 sushi restaurant in Rotterdam. Names gehele team van iYumi dank wij u hartelijk voor alle reviews en stemmen !

Hoe is IENS Toppers 2016 samengesteld?

De lijst is samengesteld op basis van bijna een kwart miljoen recensies die IENS-proevers het afgelopen proefjaar (1 oktober 2014 t/m 30 september 2015) hebben geschreven.

Om in aanmerking te komen voor IENS Toppers 2016 gelden de volgende criteria:

  • Minimaal 6 recensies in het proefjaar;
  • Minimaal 3 recensies van proevers met 1 of meer sterren.

De factoren die meewegen in de formule voor IENS Toppers 2016:

  • De cijfers voor Eten, Service en Decor die restaurants van hun gasten krijgen in de recensies van het afgelopen proefjaar. Deze zijn gecombineerd tot een overall score.
  • Het aantal recensies dat er in deze periode over het restaurant is geschreven. (Een cijfer gebaseerd op 30 recensies is statistisch gezien betrouwbaarder dan een cijfer gebaseerd op 5 recensies.)
  • De ervaring van de proevers die ze hebben ingediend. (Een recensie van een “Meesterproever” weegt zwaarder dan die van een “Proever in spe”.)

Het is een mooie lijst geworden met restaurants in alle soorten en maten, van bruin eetcafé tot luxe sterrenzaak en van hippe hotspots tot exotische eettentjes. Gebruik de filters aan de linkerzijde om IENS Toppers in jouw provincie, stad en wijk te bekijken of om de uitblinkers per keuken onder de loep te nemen. Je kunt zelfs de restaurants eruit filteren die rekening houden met gluten-, noten- of andere allergieën.

 

Volledig artikel is te lezen op:

https://www.iens.nl/toppers/rotterdam/sushi